Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣΕΡ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Κανείς στην Ελλάδα δεν έθεσε θέμα δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού Δημοσίου», είπε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ...



«Κανείς στην Ελλάδα δεν έθεσε θέμα δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού Δημοσίου», είπε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με την φράου Μέρκελ ο mister Tsipras, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Κι όμως, ήταν 10 Μαρτίου 2015, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας στη Βουλή σε συζήτηση για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είχε εκτοξεύσει προειδοποιητικές βολές κατά της Γερμανίας λέγοντας ότι προτίθεται να υπογράψει σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου για δήμευση περιουσίας του γερμανικού Δημοσίου στην Ελλάδα. Ταυτοχρόνως, και στα ΜΜΕ δήλωνε έτοιμος «να κατασχέσει γερμανική περιουσία» (εννοώντας προφανώς το γνωστό Ινστιτούτο Γκαίτε): «Είπα ότι ως υπουργός Δικαιοσύνης είμαι έτοιμος να υπογράψω την εκτέλεση μιας αμετάκλητης απόφασης του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου. Βεβαίως θα εξαρτήσω το χρόνο της υπογραφής από την πολιτική διαπραγμάτευση του συγκεκριμένου θέματος των αποζημιώσεων και από την έκβαση κάποιων νομικών ζητημάτων που υπάρχουν».

Και τώρα, μετά τη θεαματική κωλοτούμπα του αρχηγού του, ο ίδιος άνθρωπος υποστηρίζει ότι: «Δε μίλησα για κατάσχεση, η θέση μου διαστρεβλώθηκε».

Για τόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας περνάει η συγκυβέρνηση της… κωλοτούμπας!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.