Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΜΑΝΤΗΛΑ

To Yπουργείο Εκπαίδευσης της Αιγύπτου δια των αρμόδιων υπηρεσιών του έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή σχολείου κι έναν δάσκαλο γιατ...



To Yπουργείο Εκπαίδευσης της Αιγύπτου δια των αρμόδιων υπηρεσιών του έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή σχολείου κι έναν δάσκαλο γιατί ο τελευταίος ξύρισε το κεφάλι μαθήτριάς του για να την τιμωρήσει που δεν φορούσε μαντήλα. Ο κυβερνήτης της περιοχής Φαγιούμ με διάταγμά του επίσης θέτει σε διαθεσιμότητα τον δάσκαλο Ali Syed Khader και το διευθυντή του σχολείου Mohamed Ragab και διέταξε ένορκη διοικητή έρευνα.

Η μητέρα της κοπέλας που η κόρη της υπέστη αυτήν την ταπεινωτική συμπεριφορά ενώπιον των συμμαθητών της ισχυρίζεται ότι η κόρη της τραυματίτηκε ψυχολογικά από την όλη μεταχείριση και δήλωσε ότι ο εκπαιδευτικός αυτός δεν ξέρει τίποτα από την θρησκεία.

Από την πλευρά της η μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού Nora Nabil Ismail, καταγγέλει ότι ο δάσκαλός της της ξύρισε το κεφάλι την Πέμπτη με ένα νυστέρι γιατί δεν έφερε μαντήλα ενώ επίσης την χτύπησε και στο κεφάλι.

(futuretvnetwork 24/3/15)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.