Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ... ΠΡΟΣΤΙΜΟ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ...

Οι αρχές επιβολής του νόμου στο Dubai δεν παίζουν και ένας 20-χρονος το κατάλαβε για τα καλά. Βλέπεις, ο 20-χρονος θέλησε να κάνει μερ...


Οι αρχές επιβολής του νόμου στο Dubai δεν παίζουν και ένας 20-χρονος το κατάλαβε για τα καλά. Βλέπεις, ο 20-χρονος θέλησε να κάνει μερικά donuts σε έναν δημόσιο δρόμο του Dubai, και στη συνέχεια ανέβασε το video στο instagram. Έλα όμως που η αστυνομία τον εντόπισε και τον ανάγκασε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500.000 Dh (€120.000 περίπου) ως αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσε σε δημόσια περιουσία που οφείλονται σε υπερβολική ταχύτητα και σε απερίσκεπτη οδήγηση.
Ο διοικητής της αστυνομίας του Dubai δήλωσε πως αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, μιας και το το κράτος να έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο υποδομών ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια στους δρόμους. Η αστυνομία είπε πως ο άνδρας κατέβαλε το πρόστιμο, ενώ έχασε το δίπλωμα του για μερικούς μήνες, με το αυτοκίνητό του, ένα Nissan Patrol, να κατάσχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.