Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΣ 30 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 7,4 ΡΙΧΤΕΡ

Ο νέος ισχυρός σεισμός άφησε για τα καλά τα σημάδια του στο Νεπάλ, καθώς οι νεκροί έχουν φτάσει πλέον τους 30! Το μέγεθος του σεισμού ήταν...


Ο νέος ισχυρός σεισμός άφησε για τα καλά τα σημάδια του στο Νεπάλ, καθώς οι νεκροί έχουν φτάσει πλέον τους 30!
Το μέγεθος του σεισμού ήταν τα 7,4 ρίχτερ, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές ζημιές. Ο πρώτος απολογισμός ήταν τέσσερις νεκροί, όμως οι αρχές της χώρας συνεχίζουν την αναζήτηση ατόμων που ίσως να έχουν παγιδευτεί. Στην αναζήτηση, λοιπόν βρήκαν ακόμα περισσότερες ανθρώπινες απώλειες. Πλέον οι νεκροί από τον δολοφονικό σεισμό ξεπερνούν τους 30.

Το επίκεντρο από τον δεύτερο σεισμό τον τελευταίο μήνα, ο οποίος προκάλεσε πανικό στο Κατμαντού, ενώ έγινε αισθητός μέχρι το Νέο Δελχί ήταν 68 χιλιόμετρα από την πόλη Νάμσε Μπαζάρ, κοντά στο Έβερεστ. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το εστιακό του βάθος ήταν τα 19 χιλιόμετρα. Στο Νεπάλ χρειάζονται βοήθεια και αρκετές φαίνεται πώς είναι οι χώρες που αναμένεται να στείλουν βοήθεια, ώστε να προσπαθήσουν να... απαλύνουν τα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια του σεισμού οι πολίτες από το Νέο Δελχί βγήκαν στους δρόμους, καθώς ήταν πολύ έντονος στην πρωτεύουσα της Ινδίας. Όσον αφορά το Κατμαντού, τα προβλήματα είναι τεράστια, με χιλιάδες κόσμου να μην έχει που να μείνει ή να κοιμηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.