Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 300 ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...!!

Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ περίπου 700 είναι όσοι έχουν ταξιδέψει στη Συρία Νέα στοιχεία για τους τζιχαντιστές που έχουν εγκαταλεί...


Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ περίπου 700 είναι όσοι έχουν ταξιδέψει στη Συρία

Νέα στοιχεία για τους τζιχαντιστές που έχουν εγκαταλείψει χώρες της Δύσης για να μεταβούν σε Συρία και Ιράκ και να ενταχθούν στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους, δίνει στη δημοσιότητα η Σκότλαντ Γιαρντ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της βρετανικής αστυνομίας περίπου 700 είναι όσοι Βρετανοί πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να γίνουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ στους 350 υπολογίζονται όσοι έχουν επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν βρετανικά δίκτυα ένας ύποπτος συλλαμβάνεται κάθε ημέρα σε βρετανικά εδάφη, ενώ 338 κρατήθηκαν το 2014 και τις αρχές του 2015 επειδή κρίθηκαν ύποπτοι για τρομοκρατία.

Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε πως οι μισοί από τους συλληφθέντες είχαν σχέση με τη Συρία.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ταξιδέψει στη Συρία και προκαλούν ανησυχία στις υπηρεσίες ασφαλείας, έχουν ξεπεράσει τους 700. Δεν πρόκειται για εργαζόμενους σε οργανώσεις αρωγής, ούτε επισκέπτονται συγγενείς. Είναι άνθρωποι που προκαλούν πραγματική ανησυχία και εμπλέκονται σε μάχες ή τις υποστηρίζουν. Είναι πιθανοί τρομοκράτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.