Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 50.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ...!!!

Το πιο χαμένο ποσό που επενδύθηκε, φουσκώνοντας τις πλέον "άχρηστες" αμερικανικές δαπάνες ύψους 1 δισ. δολαρίων, αποκάλυψε ο Α...


Το πιο χαμένο ποσό που επενδύθηκε, φουσκώνοντας τις πλέον "άχρηστες" αμερικανικές δαπάνες ύψους 1 δισ. δολαρίων, αποκάλυψε ο Αμερικανός Γερουσιαστής John McCain.

Στο πόσό του 1 δισ. που χρεώθηκε στους Aμερικανούς φορολογούμενους ήταν και 50.000 για έρευνα σχετιμά με το αν οι ελέφαντες μπορούν να μυρίσουν τις βόμβες. Η αποκάλυψη έγινε μερικές μέρες μετά την αποδοχή από την Γερουσία της αύξησης των αμυντικών δαπανών και το κόψιμο αρκετών δισ δολαρίων από προγράμματα υγείας και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τον McCain οι δαπάνες τις κυβέρνησης είναι εκτός ελέγχου. Το εθνικό χρέος ξεπέρασε τα 18 τρισ. ενώ το έλλειμμα από τα 486 δισ. προβλέπεται να φτάσει το 1 τρισ. τα επόμενα χρόνια.

Ποσά κατευθύνθηκαν προς την Αμερικανική ΝΑΣΑ και την Εθνική Υπηρεσία Υγείας των ΗΠΑ.

"Ψάχνοντας τρόπους να ενισχύσουμε τις μεθόδους εύρεσης βομβών διαπιστώσαμε οτι δυστυχώς οι Αφρικανικοί ελέφαντες θα μπορούσαν με το μεγάλο τους μέγεθος να γίνουν εύκολος στόχος στο πεδίο της μάχης αλλά και επειδή είναι είδος προς εξαφάνιση θα ήταν δύσκολη η χρησιμοποίησή τους", αναφέρεται.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους έχουν χαθεί 30 εκατ. δολάρια σε άχρηστα προγράμματα.

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή Steve Russell, χρηματοδοτήθηκαν 10 διαφορετικά προγράμματα, κόστους 117 εκατ. δολαρίων.

Πάντως το Κονγκρέσο δεν φαίνεται να ανησυχεί για το ύψος των αμυντικών δαπανών αφού ψήφισε υπέρ της αύξησης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.