Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ….ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;;;;;;;;;;;;

Iσλαμιστικά Site web ανακοίνωσαν ότι ένας σύριος τζιχαντιστής μέλος της ΙSIS πραγματοποίησε μια θεαματική επίθeση αυτοκτονίας κατά αντι...



Iσλαμιστικά Site web ανακοίνωσαν ότι ένας σύριος τζιχαντιστής μέλος της ΙSIS πραγματοποίησε μια θεαματική επίθeση αυτοκτονίας κατά αντιπάλων της oργάνωσής του στο Κιρκούκ στο Β Ιράκ στις 18 Απριλίου.Οδηγώντας όχημα ανατινάζεται πάνω σε τεθωρακισμένα.

‘Το site Web της Welayyet Kirkouk είχε αναρτήσει μια φωτό του Abou Qatada al-Jablaw με την επισήμανση ότι ο συγκεκριμένος έκανε επίθεση αυτοκτονίας στην περιοχή του χωριού Bishr κοντά στην πλούσια σε πετρέλαιο πόλη του Kirkouk στις 18 Aπριλίου κατά των peshmergas,.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ DIMPENEWS ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αργότερα πιστοποιήθηκε ότι το εν λόγω άτομο ήταν ο 19χρονος κάτοικος από την Jebleh που με φίλους τους μετακόμισε και εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος εγκαταλείποντας το τάγμα του al-Qassam μέρος της οργάνωσης Ahrar al-Sham στη Λαττάκεια.

Είχε ενταχθεί 16 ετών στο τάγμα al Jabal-τουρκμένων και τον έστελναν στην Τουρκία να συνοδεύει τραυματίες. (zamanalwsl 22.4.15)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.