Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ… ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ»… ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Την ξέρετε την Ράνια Σβίγκου; Πιθανότατα δεν την ξέρετε, ούτε την έχετε ακουστά. Αλλά, είναι εκπρόσωπ...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την ξέρετε την Ράνια Σβίγκου; Πιθανότατα δεν την ξέρετε, ούτε την έχετε ακουστά. Αλλά, είναι εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή, λοιπόν, η δεσποινίς έδωσε το σύνθημα της… μάχης εκ μέρους όλου του… συνταγματικού τόξου, απέναντι στην άνοδο του «νεοναζισμού».

Μιλώντας, λοιπόν, στον ρ/σ ΑΘΗΝΑ 9.84 (του Καμίνη), έδειξε περίεργο ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι «υπάρχει η ανάγκη μιας γενικότερης πολιτικής μάχης απέναντι στην άνοδο του νεοναζισμού στη χώρα μας».

Επίσης, είπε ότι «η δίκη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε -παρόλο που γίνεται με τέτοια καθυστέρηση και παρόλο που γίνεται στη σκιά των διαπραγματεύσεων και άλλων ζητημάτων, τα οποία μονοπωλούν την ατζέντα-, να είναι ένα μήνυμα δημοκρατίας».

Τέλος, καυχήθηκε ότι «από την πρώτη στιγμή και ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχαμε επισημάνει τι σημαίνει η άνοδος της ακροδεξιάς, ποιοι είναι οι κίνδυνοι και πώς η Ευρώπη αποδομείται από την ακροδεξιά, συνολικά, λόγω και της οικονομικής κρίσης».

Γιατί η δεσποινίς Σβίγκου είπε τόσα πολλά για την Χρυσή Αυγή σε μια συνέντευξη; Προφανώς, για να αποπροσανατολίσει από την αρχή της διαδικασίας της μεγάλης μνημονιακής… κωλοτούμπας του ΣΥΡΙΖΑ, που γίνεται αυτές τις μέρες. Δείχνοντας παράλληλα, πως η «χρυσαυγειάδα» θα είναι το αγαπημένο θέμα της συγκυβέρνησης προς αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, όταν θα ολοκληρωθεί –με την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου- η… «σκληρή διαπραγμάτευση» και τα… πράσινα άλογα, που μας πουλάνε οι Τσιπροκαμμένοι! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.