Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!

Γράφει ο Αντίοχος Μέσα σε συνθήκες σχεδόν πλήρους σιγής, αύριο η συγκυβέρνηση πρέπει να στείλει πεσκέσι στο ΔΝΤ 750 εκατομμύρια ευ...


Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα σε συνθήκες σχεδόν πλήρους σιγής, αύριο η συγκυβέρνηση πρέπει να στείλει πεσκέσι στο ΔΝΤ 750 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια νέα δόση, παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη –η οποία ήταν σαφώς μικρότερη- πληρώθηκε μόλις προ ημερών.

Βέβαια, αυτή τη φορά δεν ακούμε δηλώσεις του τύπου «θα προτιμήσουμε να πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, παρά να πληρώσουμε το ΔΝΤ», από αρειμάνιους «Νέους Καραϊσκάκηδες» της παρδαλής συγκυβέρνησης, προφανώς γιατί ξεφτιλίστηκαν όλες τις προηγούμενες φορές, που πλήρωσαν στην ώρα τους κι είπαν κι ένα… τραγούδι!

Έτσι, θα πληρώσουν τη δόση στα… μουγκά, αφού προηγουμένως έχουν φροντίσει να τα πάρουν από παντού (αποθεματικά περιφερειών, δήμων, νοσοκομείων, κτ.λ.), δήθεν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του ελληνικού λαού!

Ωστόσο, εδώ φαίνεται γιατί είναι μονίμως άδεια τα κρατικά ταμεία και το που πάνε όλα αυτά τα χρόνια τα χρήματα από την αφαίμαξη του ελληνικού λαού: στις δόσεις προς το ΔΝΤ!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.