Με αφορμή τη νέα εκπομπή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου», που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Μαΐου μέσα από τη συχνότ...
Με αφορμή τη νέα εκπομπή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου», που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Μαΐου μέσα από τη συχνότητα του Αντ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να ασχοληθεί με τη γευσιγνωσία, το πιο ακραίο φαγητό που έχει φάει και το μέλλον των «Καρντάσιανς».
«Η γευσιγνωσία είναι κάτι πολύ σημαντικό. Και θέλω να σου πω ότι ψάχνω εδώ και καιρό να κάνω σεμινάρια γευσιγνωσίας. Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη γευσιγνωσία. Έχω μεγάλη αγάπη στη γεύση», εξομολογήθηκε στη Μαρία Κολλιάτσα και το περιοδικό Εγώ weekly.
Ποιο είναι το πιο αηδιαστικό που έχει δοκιμάσει; Ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Στη Μαλαισία για παράδειγμα, έχω φάει κατσαρίδα που είχε μάλιστα και υπέροχη γεύση. Εκεί τρώγονται όλα τα ζωύφια σαν ξηροί καρποί. Μιλάμε για λιαστή κατσαρίδα μαύρη, καμία σχέση με αυτές που ξέρουμε εδώ. Μέχρι φίδι έχω φάει, ότι μπορείς να φανταστείς», αποκάλυψε ο Γρηγόρης και το στομάχι μας άρχισε να στριφογυρίζει.
«Η γευσιγνωσία είναι κάτι πολύ σημαντικό. Και θέλω να σου πω ότι ψάχνω εδώ και καιρό να κάνω σεμινάρια γευσιγνωσίας. Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη γευσιγνωσία. Έχω μεγάλη αγάπη στη γεύση», εξομολογήθηκε στη Μαρία Κολλιάτσα και το περιοδικό Εγώ weekly.
Ποιο είναι το πιο αηδιαστικό που έχει δοκιμάσει; Ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Στη Μαλαισία για παράδειγμα, έχω φάει κατσαρίδα που είχε μάλιστα και υπέροχη γεύση. Εκεί τρώγονται όλα τα ζωύφια σαν ξηροί καρποί. Μιλάμε για λιαστή κατσαρίδα μαύρη, καμία σχέση με αυτές που ξέρουμε εδώ. Μέχρι φίδι έχω φάει, ότι μπορείς να φανταστείς», αποκάλυψε ο Γρηγόρης και το στομάχι μας άρχισε να στριφογυρίζει.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.