Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΑΙΖΩ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΟΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΓΕΛΙΟ! ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ "ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΑ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ..." ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!

«Από δυο πράγματα δεν γλυτώνει κανείς: τον θάνατο και την εφορία» δηλώνει με το μοναδικό του χιούμορ Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε...

«Από δυο πράγματα δεν γλυτώνει κανείς: τον θάνατο και την εφορία» δηλώνει με το μοναδικό του χιούμορ

Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε στην Espressο, ο Κώστας Τσάκωνας. Ο αγαπημένος ηθοποιός μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από πέντε χρόνια, δέχτηκε νέο χτύπημα και τώρα δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσάκωνας πάσχει από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες από πέρσι το καλοκαίρι.



Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το παλεύω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε από τη ζωή. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα. Με το γέλιο προσπαθώ να την παλέψω αλλιώς θα είχα "φύγει" προ πολλού" . "Να μη ζήσει άλλος τους δικούς μου πόνους. Είναι ανυπόφοροι. Θα το παλέψω όμως. Τον έχω πάρει στα αστεία. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή. Άλλωστε τον θάνατο και την εφορία δεν τα αποφεύγεις. Λυπάμαι τους συναδέλφους μου που πηγαίνουν τώρα και ζητιανεύουν στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτοί ήταν "φιγούρα και λιγούρα". Αυτό είναι κατάντια. Ο Θεός σου τα δίνει πλουσιοπάροχα κάποια στιγμή, κράτησε τα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.