Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ... ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ...

Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας - Το επίμαχο βίντεοβρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών... Δύο καταστήμ...


Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας - Το επίμαχο βίντεοβρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών...


Δύο καταστήματα στο Τραγανό, το ένα μάλιστα στην «καρδιά» της αγοράς, έβαλαν στο «στόχαστρο» χθες τα ξημερώματα δύο, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, διαρρήκτες.

Όπως και στις διαρρήξεις που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Νεοχώρι της Κυλλήνης, έτσι και χθες στο Τραγανό, οι άγνωστοι διαρρήκτες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν, έσπασαν με πέτρες τις τζαμαρίες των καταστημάτων και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους, αυτή τη φορά, μόνο τις ταμειακές μηχανές!

Το ένα από τα δύο καταστήματα είχε γίνει και πάλι στόχος διάρρηξης τα ξημερώματα της Κυριακής και ήταν εξοπλισμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο κατέγραψε όλες τις κινήσεις των διαρρηκτών! Το βίντεο παραδόθηκε στην Αστυνομία προκειμένου να μπει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.