Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος   Κατατέθηκε η τροπολογία για την ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «επ...


Γράφει ο Αντίοχος

 Κατατέθηκε η τροπολογία για την ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», το οποίο εισήχθη σήμερα στην Ολομέλεια προς ψήφιση με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Η τροπολογία έχει τις υπογραφές του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Μπαλτά, του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Λαφαζάνη και του αν. υπουργού Τσιρώνη.

Ποια ήταν η αντίδραση των «εθνικοφρόνων» συνοδοιπόρων των αμερικανοκομμουνιστών; Κάποιος βουλευτής τους, ονόματι Μαυραγάνης χαρακτήρισε τη σχετική τροπολογία «άκαιρη σε ένα άσχετης θεματολογίας νομοσχέδιο» (αποφεύγοντας ωστόσο να δεσμευτεί ότι το κόμμα του δεν θα την ψηφίσει…), δίνοντας «τροφή» στους παπαγάλους να θυμίσουν τις περιβόητες… «κόκκινες γραμμές» του μορφώματος ΑΝΕΛ.

Αλλά, τι σημασία έχει αν θα την ψηφίσ0υν ή αν δεν την ψηφίσουν οι ψεκασμένοι; Αφού, έτσι κι αλλιώς η τροπολογία θα περάσει πανηγυρικά με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, ίσως και της νουδούλας.

Και για να το πάμε και παραπέρα, το βάζω κάποιες «κόκκινες γραμμές» προκειμένου να συνεργαστώ και να συγκυβερνήσω με κάποιο άλλο κόμμα, σημαίνει ότι άπαξ και περάσει αυτές τις «κόκκινες γραμμές», παίρνω τους βουλευτές μου και φεύγω από τη συγκυβέρνηση. Τα παραμυθάκια του τύπου: διαφωνώ και δεν το ψηφίζω, αφού ξέρω πως θα βρεθούνε άλλοι να το ψηφίσουν, και μετά συνεχίζω κανονικά στη συγκυβέρνηση σα να μην τρέχει τίποτα, δεν είναι «κόκκινες γραμμές», αλλά… κόκκινα φανάρια! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.