Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ...

Οι αντικυβερνητικές φράξιες της αυτοαποκαλούμενης και μη εκλεγμένης συριακής αντιπολίτευσης εγκάθετο όργανο του ξένου παράγοντα και κα...



Οι αντικυβερνητικές φράξιες της αυτοαποκαλούμενης και μη εκλεγμένης συριακής αντιπολίτευσης εγκάθετο όργανο του ξένου παράγοντα και κατασκεύασμα προπαγανδιστικό του διεθνούς τύπου αντάλλαξαν ύβρεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που αλλού στην πόλη στρατηγείο τους στην Κωνσταντινούπολη.Το επεισόδιο προκλήθηκε όταν ο τουρκμένος επιβεβλημένος από την Άγκυρα αρχηγός του Εθνικού Συνασπισμού του κυριότερου οργάνου της συριακής αντιπολίτευσης ζήτησε ν΄αποτραβηχθεί η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης με τα 3 αστέρια από το χώρο της συνέντευξης.

Ο Louay Hussein ο οποίος έφυγε για Συρία στο τέλος Απριλίου μετά από κατηγορίες που διατυπώθηκαν ενατίον του για «αποδυνάμωση εθνικού αισθήματος» απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Khaled Khoja τον αρχηγό του κυριότερου αντιπολιτευόμενου οργάνου του Εθνικού Συνασπισμού.

Η συγκέντρωση αυτή είχε ως στόχο να συζητηθεί μια ενωτική οπτική για την μετά Άσαντ εποχή αλλά η συνέντευξη τύπου επισκιάστηκε από την διαμάχη της σημαίας όταν ο Hussein ζήτησε από τις αντικυβερνητικές οργανώσεις να κρύψουν την τρίστερη σημαία της συριακής αντιπολίτευσης από την κάμερα.

Ο Hussein κάλεσε τη Τρίτη σε κατάργηση αυτής της σημαίας «προκειμένου να μην δίνεται η εντύπωση ότι απαυθύνονται μόνο σε ένα τύπο σύριου.»

Ο Khoja αποδέχθηκε την πρόταση του Saddam Hussein να κρύψουν τη σημαία της «επανάστασης» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αλλά αυτό προκάλεσε την οργή των ακτιβιστών που έφθασαν στοσημείο να απαιτούν την παραίτηση του αρχηγού της συριακής αντιπολίτευσης.

Πολλοί αντιασαντικοί έγραψαν στο Twitter «ο Khoja δεν με εκπροσωπεί » και «κάτω ο Khaled Khoja,» εκφράζοντας την αμφισβήτησή τους σε αυτήν του την κίνηση που θεωρήθηκε ύβρις για το υποτιθέμενο κίνημα. (naharnet 12/5/15)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.