Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.... ΔΙΑΜΕΛΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ…..ΒΙΝΤΕΟ

.... O συριακός στρατός εξαύλωσε στην κυριολεξία τάγμα 30 τρομοκρατών της Jabhat al Nosra (παρακλάδι της al Qaeda) με στοχευμένο ...



....


O συριακός στρατός εξαύλωσε στην κυριολεξία τάγμα 30 τρομοκρατών της Jabhat al Nosra (παρακλάδι της al Qaeda) με στοχευμένο χτύπημα στην ύπαιθρο της Sweida στο νότο της Συρίας.Ανταποκριτής της συριακής τηλεόρασης πηγαίνει στον τόπο της πανωλεθρίας των τρομοκρατών και δίνει πλάνα.Διάσπαρτα πτώματα κοίτονται στην συριακή γη.

Το πρακτορείο sana μεταδίδει ότι ο συριακός στρατός εξόντωσε πολλούς τρομοκράτες της οργάνωσης Daech και κατέστρεψε οχήματά τους στην Touloul al-Fadyeen στα δυτικά της ζώνης Assefar στο ΒΑ προάστιο της Sweida.

Επίσης ο στρατός έθεσε υπό τον έλεγχό του πολλές ζώνες στην ΒΔ περιφέρεια της επαρχίας της Χάμα εξουδετερώνοντας δεκάδες τρομοκράτες στα περίχωρα των χωριών Sarmaniyah, Ghanyah και Ichtabraq,σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

Στα βόρεια της Λαττάκεια μονάδες του στρατού επιτέλεσαν στοχευμένες επιθέσεις εναντίον μελών της αλ Νούσρα και του αυτοαπαοκαλούμενου Ισλαμικού Κινήματος του Ahrar al-Cham στα χωριά Marj Khokha και Jeb al-Ahmar και στην περιοχή Salma (07/05/2015)

Η ΜΚΟ της συριακής αντιπολίτευσης SOHR παραδέχεται ότι μέλος του συριακού στρατού έφερε 8 κεφάλια τσετσένων ισλαμιστών (που είχαν καυακασιανά χαρακτηριστικά) και που έδρασαν στην επαρχία του Idlib ως εισβολείς και ξένοι μισθοφόροι κατακτητές……..και αναφέρει και ανάλογες περιπτώσεις..:..Επικαλείται βίντεο που έλαβε όπου μέλη του συριακού στρατού ακρωτηριάζουν το χέρι νεκρού τζιχαντιστή λέγοντας ότι δεν θα ξαναυψώσει το δάχτυλό του λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός πλην του Αλλάχ και να πάει στην κόλαση.Αλλος λέει ας πάρουμε το κεφάλι του Abu Ali Ραμίζ.

Oι ξένοι πράκτορες,οι μισθοφόροι εισβολείς. αποκεφαλιστές ,σταυρωτές, κανίβαλοι,βιαστές,απαγωγείς,καταστροφείς της χώρας …..θα πάρουν το μάθημά τους ……από τον κυρίαρχο συριακός λαό.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ DIMPENEWS.COMdimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.