Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ... ΕΚΛΕΒΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!!

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση κλοπής θρησκευτικών εικόνων από ναό σε περιοχή της Φλώρινας βρίσκονται οι άνδρες της Ασφαλείας Καστορι...


Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση κλοπής θρησκευτικών εικόνων από ναό σε περιοχή της Φλώρινας βρίσκονται οι άνδρες της Ασφαλείας Καστοριάς, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δυο Αλβανοί και ο Έλληνας συνεργός τους που συνελήφθησαν να είναι μέλη ευρύτερου κυκλώματος το οποίο δρα στην μεθόριο και λεηλατεί εκκλησίες και μοναστήρια.

Οι δράστες κινούνταν με «επαγγελματική» τακτική, παρόμοια με αυτή των διακινητών μεγάλων φορτίων με ναρκωτικά! Ο 48χρονος Αλβανός οδηγούσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός σε ένα άλλο, με οδηγό τον 44χρονο Έλληνα και επιβάτη τον δεύτερο Αλβανό ηλικίας 42 χρόνων. Και τα δυο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην διασταύρωση Μανιακών της Καστοριάς και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο από άνδρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος.

Στο δεύτερο όχημα, βρέθηκαν οκτώ θρησκευτικές εικόνες την κατοχή των οποίων οι επιβάτες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και οι αστυνομικοί τους προσήγαν στην Ασφάλεια Καστοριάς. Εκεί αποδείχθηκε ότι οι εικόνες είχαν κλαπεί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Τρίγωνο Φλώρινας και κατασχέθηκαν μαζί με τα δυο αυτοκίνητα, τέσσερα κινητά και 520 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, αλλά η προανάκριση για την πλήρη δαιλεύκανση της δράσης του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.