Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ... ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ... ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

Αμέσως μετά το επεισόδιο όπως το χαρακτηρίζουν καθεστωτικά μέσα Λαγού - Κανέλλη, η Β. Κατριβάνου μετέβη στη Διάσκεψη των Προέδρων, που ε...


Αμέσως μετά το επεισόδιο όπως το χαρακτηρίζουν καθεστωτικά μέσα Λαγού - Κανέλλη, η Β. Κατριβάνου μετέβη στη Διάσκεψη των Προέδρων, που εκείνη την ώρα συνεδρίαζε, για να καταγγείλει το επεισόδιο. Άμεση ήταν η αντίδραση των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του Ποταμιού που ζήτησαν να υπάρξει πολιτική καταγγελία.

Αντίθετα η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Νικολόπουλος έμειναν απαθείς… Η Πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να προτείνει να συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τα κόμματα αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν να ληφθεί απόφαση με ψηφοφορία με το ΚΚΕ μάλιστα να αποχωρεί από την αίθουσα επειδή η Πρόεδρος αρνήθηκε.

Τελικά, μετά από την επιμονή της κ. Κωνσταντοπούλου, με τον Ν. Νικολόπουλο να αβαντάρει τη θέση της, το θέμα έκλεισε για την Πρόεδρο και θα το εξετάσει σε προσεχή συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Πριν όμως το κλείσει και με αφορμή τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πρόεδρος της Βουλής απάντησε με σφοδρότητα κατά του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για αμετανόητη σπέκουλα από την πλευρά του ΚΚΕ σημειώνοντας πως δεν τιμά το ΚΚΕ να καταγγέλλει αβάσιμα την Πρόεδρο της Βουλής.

Άμεση ήταν η απάντηση της βουλευτού του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, η οποία αμέσως τη απάντησε πως "σας πονάει που το ΚΚΕ σας αποκαλύπτει. Καλύπτετε ως πρόεδρος της Βουλής την τραμπούκικη συμπεριφορά τους". Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν την αποκάλεσε Πρόεδρο της Βουλής, αλλά πρόεδρο της Χρυσής Αυγής.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή αίσθηση προκάλεσε και η φράση της αντιπροέδρου της Βουλής, Δέσποινας Χαραλαμπίδου που απευθυνόμενη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: "όπως διατάξατε στη Διάσκεψη των Προέδρων θα συγκληθεί η Επιτροπή και θα κληθούν και οι δύο βουλευτές να δώσουν εξηγήσεις.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Μωρέ καλά κάνουν τα βρωμόσκυλα ,αυτοί με τις προδοσίες που έχουν κάνει ,έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί απο την πολιτική σκηνή της χώρας προ πολλού,αλλά ας όψεται ο βρωμόγερος Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.