Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΦΡΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟ ΡΙΝΓΚ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου Φοβερό και τρομερό. Ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματός μας Γι...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Φοβερό και τρομερό. Ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματός μας Γιάννη Λαγό και την αθυρόστομη «βαρκάρισσα του Βόλγα» Λιάνα Κανέλλη προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στους κωμικούς σαλτιμπάγκους που συχνάζουν στο Κοινοβούλιο. Πάλι η δημοκρατία καταλύθηκε, πάλι το πολίτευμα κινδύνεψε και πάλι η ελευθερία τέθηκε υπό διωγμό, επειδή ο Γιάννης Λαγός «τόλμησε» να μιλήσει (εάν τελικά μίλησε και όλα αυτά δεν είναι μυθοπλαστικές υπερβολές της Γαριφαλιάς) σε πιο οξύ τόνο σε αυτή που θεωρεί αναφαίρετο «δημοκρατικό» της δικαίωμα να βρίζει, να διατυπώνει χυδαιότητες και να εξευτελίζει άνευ αντίδρασης ή διαμαρτυρίας. Σε αυτή που από τα έδρανα του Κοινοβουλίου ξεστόμισε το «Πέραμα Κερατσίνι, Φασίστας να μην μείνει» που προηγήθηκε χρονικά κατά ολίγες μόνο ημέρες από την εν ψυχρώ δολοφονία δυο νέων παιδιών στο Νέο Ηράκλειο. Φυσικά η κυρία Κατριβάνου μην χάνοντας καιρό πήγε στη διάσκεψη των προέδρων και κατήγγειλε το γεγονός, ενώ εκπρόσωποι της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του Ποταμιού και του ΚΚΕ όλοι μαζί ενωμένοι ως ένα σώμα, μνημονιακοί και δήθεν αντιμνημονιακοί, εξυπηρετούντες τα ίδια συμφέροντα ζήτησαν να υπάρξει πολιτική καταγγελία, πράγμα που αρνήθηκε η Πρόεδρος της βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία εφαρμόζοντας, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα για κάθε συμβάν, τους κανόνες και τις διαδικασίες δήλωσε  ότι θα παραπεμφθεί το περιστατικό στην επιτροπή δεοντολογίας, προκαλώντας έτσι το μένος των και καλά δημοκρατών και κατά φαντασία δικαίων διότι δεν συμμορφώθηκε με τις επιθυμίες τους. Φυσικά αφορμή βρήκαν για πολλοστή φορά και τα κατάπτυστα ΜΜΕ να δώσουν τεράστιες και υπερφίαλες διαστάσεις στο γεγονός και γιατί όχι άλλωστε αφού εμπλέκετο Χρυσαυγίτης. Μάλιστα πρώτη και καλύτερη η ΝΕΡΙΤ το φερέφωνο της κάθε κυβέρνησης έσπευσε να διογκώσει το γεγονός επισημαίνοντας ότι αποτελεί μοναδικό συμβάν για το κοινοβούλιο.

Πραγματικά το θράσος και η αναισχυντία των μεταπρατών της χαλκευμένης πληροφόρησης, των επαγγελματιών του ψεύδους και της συκοφαντίας ξεπερνά κάθε όριο να υποκρίνονται τους σοκαρισμένους και τους αγανακτισμένους από το δήθεν πρωτοφανές φραστικό γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την «δημοκρατία τους» όπως την ερμηνεύουν και την εννοούν, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση της βουλευτού κυρίας Βαγενά προς το κύριο Ανδρέα Λοβέρδο η οποία αν δεν είχε συγκρατηθεί από συναδέλφους της, θα είχε χειροδικήσει εις βάρος του ή τα προσβλητικά λόγια μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Ραχήλ Μακρή ή τα τόσα και τόσα εντονότατα φραστικά και όχι μόνο επεισόδια που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό εντός της αιθούσης του κοινοβουλίου και που έκαναν τους δημοσιογράφους Γιάννη Παπαγιάννη και Αλέξανδρο Βέλλιο να σχολιάσουν, ότι εμπρός σε αυτόν τον πολιτικό και κοινοβουλευτικό εκχυδαϊσμό η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ δίνουν μαθήματα κοινοβουλευτικού ήθους.

Δεν πειράζει ένα ακόμη ψέμα, μια ακόμη συκοφαντία, μια ακόμη διαστρέβλωση της αλήθειας, μια ακόμη προβολή μιας αντεστραμμένης πραγματικότητας δεν πρόκειται να μας βλάψει ή να μας φθείρει. Το γνωρίζουν όλοι οι δήθεν δημοκράτες πολύ καλά και από αυτό πηγάζει το μένος που τους οδηγεί σε πράξεις που το μόνο τελικά επιτυγχάνουν, είναι να εξευτελίζουν εαυτούς και να δικαιώνουν εμάς στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.