Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ!!! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για επεισόδια στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγονται σε πλαϊνές αίθουσες οι δίκες της Χρυσής Α...


Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για επεισόδια στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγονται σε πλαϊνές αίθουσες οι δίκες της Χρυσής Αυγής και αυτή για τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, επικράτησε ένταση στην αίθουσα της δίκης της Χρυσής Αυγής, καθώς αντιεξουσιαστές άνοιξαν πλαϊνή πόρτα και μπήκαν φωνάζοντας "φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες" και πετώντας μπουκάλια.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με το ακροατήριο να φωνάζει "δολοφόνοι", προς τους χρυσαυγίτες και οι συνήγοροι υπεράσπισης να διαμαρτύρονται έντονα.

Η συνύπαρξη των δύο υποθέσεων στον περιορισμένο χώρο των φυλακών, με έντονη την ανησυχία μήπως δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε παράγοντες των δικών, αλλά και οι πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν, εντείνουν τις πιέσεις που ασκούνται για μεταφορά της δίκης, τόσο από συνηγόρους όσο και από τους φορείς της πόλης που τονίζουν πως η αίθουσα βρίσκεται πλησίον σε σχολικές μονάδες.

-----------------
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ...;;; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!
-----------------

Αίτημα, ωστόσο, που όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί πριν τον Σεπτέμβριο, οπότε πιθανολογείται ότι θα έχει ολοκληρωθεί νέα δικαστική αίθουσα στο Εφετείο η οποία και θα φιλοξενήσει την δίκη της Χρυσής Αυγής. Η πρόεδρος του δικαστηρίου απαντώντας στις τοπικές αρχές, αλλά και τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, είπε πως τα μέλη του δικαστηρίου δεν είναι αρμόδια να αναζητήσουν τη δικαστική αίθουσα για τη μεταφορά της διαδικασίας αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην γίνονται συνεδριάσεις τις ημέρες κατά τις οποίες θα διεξάγονται Πανελλαδικές εξετάσεις στα σχολεία που βρίσκονται δίπλα στις φυλακές.

------------------
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ... ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ...!!!
------------------
Η διαδικασία σήμερα πρόκειται, εκτός απροόπτου, να αναλωθεί στα αιτήματα που υπέβαλαν κατηγορούμενοι βουλευτές για την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που τους έχουν επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.