Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ 'ΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ε...


ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ "Ο UCK ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ" ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 3:
"Επανεμφάνιση Ουτσεκά -Ξεκίνησε ο πόλεμος στα Σκόπια! Η είδηση είναι πέρα για πέρα χαρακτηριστική των γεγονότων που έρχονται και κατά τα οποία δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται και στην πλέον πλεονεκτική θέση όχι μόνο λόγω της οικονομικής και εσωτερικής της κατάστασης η οποία σημειώνουμε πως είναι απρόβλεπτη αλλά και γιατί εξουσιάζεται από ανθρώπους με χαμηλή εθνική συνείδηση και ανύπαρκτη στρατηγική και ιστορική αντίληψη των δικαίων του Έθνους και της Πατρίδας... "
Και για το ίδιο θέμα αναφέραμε στην σελίδα 16: "... Σε περίπτωση που η δράση του Ουτσεκά κλιμακωθεί και που αυτό θα σημάνει γενίκευση του πολέμου στην περιοχή (κάτι που έτσι και αλλιώς είναι νομοτέλεια να συμβεί ασχέτως χρόνου) η επέμβαση του Ελληνικού στρατού για την προστασία του άμαχου πληθυσμού και ιδιαίτερα των Ελληνικής καταγωγής κατοίκων της Βορείου μη απελευθερωμένης Μακεδονίας, είναι επιβεβλημένη -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ακόμη και στα πλαίσια των συμμάχων μας, δηλαδή του ΝΑΤΟ..."

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... Και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί, δηλαδή της Πέμπτης 7 Μαίου, στην σελίδα 16 αναφέρουμε αυτό ακριβώς που συμβαίνει αυτή την στιγμή στα Σκόπια (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), με τίτλο "ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ"!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"... ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.