Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ...;;; ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!..

Δεν πρόλαβε η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ να καταθέσει την τροπολογία που ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα και η Το...



Δεν πρόλαβε η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ να καταθέσει την τροπολογία που ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα και η Τουρκία έσπευσε να εκδηλώσει την ικανοποίησή της, εγείροντας ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε η είδηση, ο Ερντογάν, μιλώντας σε σύσκεψή του με ακαδημαϊκούς για την γενοκτονία των Αρμενίων, είπε: «Η Τουρκία είναι υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει τη λειτουργία τουλάχιστον ενός τζαμιού στη Θεσσαλονίκη».

Η απαίτηση του Ερντογάν, προφανώς κινείται στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι τούρκοι προτίθενται να δίνουν ακίνδυνα, για αυτούς, ανταλλάγματα έναντι σοβαρών γεωπολιτικών κερδών. Αποδεικνύει επίσης, πως η ελληνική εξωτερική πολιτική εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, μόνο που τώρα είναι και εξαρτώμενη από τις συριζαίικες ιδεοληψίες.

Η λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά για ολόκληρη την πρωτεύουσα, δίνοντας μάλιστα το έναυσμα για να εγείρει η Άγκυρα απαιτήσεις ελέγχου επί της κοινότητας των ισλαμιστών, που έφεραν στην Ελλάδα οι δουλέμποροί τους. Τώρα, που αυτό νομοθετήθηκε, απαιτεί και ένα τζαμί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ολοκληρωθεί το τρίγωνο ισλαμικών διοικητηρίων, Κομοτηνή – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, συνεχίζει απρόσκοπτα την πολιτική ισλαμοποίησης της Ελλάδας, που εγκαινίασαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Η Τουρκία, πλέον, έχει ισχυρούς συμμάχους εντός της Ελλάδος. Η κυρά Τασία και ο άντρας της αφήνουν ελεύθερες τις μεταναστευτικές ροές να πλημμυρίσουν την Ελλάδα, τα κανάλια βαφτίζουν την όποια αντίδραση ως «φασισμό», «ναζισμό» και προβάλλουν τουρκοσήριαλ, συνοδεύοντας την είδηση με βαρύγδουπα «σοκ», «πρόκληση», ενώ οι υπόλοιποι υπουργοί βάζουν τους Έλληνες να πληρώνουν εκατομμύρια σε φόρους για να χτίζονται τα τζαμιά.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.