Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ, ΚΟΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ… ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος Προ ημερών, σας παρουσιάσαμε δήλωση του κατά δήλωσή του «αναρχικού» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπο...


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προ ημερών, σας παρουσιάσαμε δήλωση του κατά δήλωσή του «αναρχικού» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλου («ραντεβού στα γουναράδικα»…) και δημοσίευμα ιστοσελίδας του παρδαλού συνονθυλεύματος, υπέρ των… δικαιωμάτων του Βούλγαρου ειδεχθούς παιδοκτόνου.

Όμως, οι κινήσεις «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» σ’ αυτό το κάθαρμα, δεν περιορίστηκαν στους παραπάνω. Χθες, εμφανίστηκε κάποια «Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων» (πρόκειται βεβαίως για μετωπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ), η οποία κόπτεται για τα… δικαιώματα και ειδικά για το… τεκμήριο της αθωότητας (!!!) του κτήνους και εξαπολύει δριμύ κατηγορώ κατά του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, καλώντας τον να… παραιτηθεί, γιατί του τα παραβίασε! Ιδού το παραλήρημά τους:

«Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τον άδικο χαμό ενός μικρού κοριτσιού, έχει εξαπολυθεί μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε οτιδήποτε βάσει νόμου κατοχυρώνεται ως απαραβίαστο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου που τελεί υπό κράτηση και πρόκειται να δικαστεί. Σε πλήρη σύμπνοια, οι συνήθεις ύποπτοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έγκριτοι και μη ψυχίατροι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας αλλά και ο Υπουργός ΠροΠο με δηλώσεις, πράξεις και παραλείψεις τους πυροδοτούν εντάσεις, επιβάλλουν συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού και προωθούν την αυτοδικία ως το καταλληλότερο μέσο επίλυσης διαφορών για τις οποίες σε συνθήκες Δημοκρατίας τον τελικό λόγο θα έπρεπε να έχει η Δικαιοσύνη. Και αν η τρομολαγνεία, η αμετροέπεια, ο κανιβαλισμός και η παραβίαση της επαγγελματικής δεοντολογίας συνιστούν πλέον καθημερινή πρακτική για τα περισσότερα ΜΜΕ, δεν μπορούμε να συνηθίσουμε την ίδια αποκρουστική συμπεριφορά όταν εκπορεύεται από το Υπουργείο ΠροΠο, και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη.

Κατηγορούμε, επομένως κι εμείς με τη σειρά μας, τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Πανούση για:
– προτροπή σε τέλεση εγκληματικών πράξεων διά της αυτοδικίας
– κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας
– καταστρατήγηση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη
– εγκωμιασμό της θανατικής ποινής
– όξυνση των ρατσιστικών αντανακλαστικών
– εξευτελιστική μεταχείριση υπόδικου μέσω της έκθεσης σε λιντσάρισμα
– προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας…».

(ΥΓ): Τραγική ειρωνεία: Πρόκειται για τους ίδιους τύπους που εδώ και χρόνια (πολύ πριν την άσκηση της δίωξης) χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή «δολοφονική συμμορία» κ.τ.λ. και που μετά την δίωξη δεν αναγνωρίζουν στους κατηγορουμένους, ούτε τεκμήρια αθωότητας ούτε δικαιώματα ούτε τίποτα άλλο!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.