Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SOS, ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΜΕΤΑΞΥ «ΕΥΠΑΘΩΝ»

Από τότε που άρχισε η Δίκη του Αιώνα, οι γνωστοί κύκλοι της παραπληροφόρησης έχουν αρχίσει –και πάλι- να αναμασούν την καραμέλα των «ρ...


Από τότε που άρχισε η Δίκη του Αιώνα, οι γνωστοί κύκλοι της παραπληροφόρησης έχουν αρχίσει –και πάλι- να αναμασούν την καραμέλα των «ρατσιστικών επιθέσεων», κατά των «μειονοτήτων».
Ποια είναι η πραγματική κατάσταση; Ιδού δύο ειδήσεις του τελευταίου 24ώρου:

Είδηση 1η:  

Στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης και στον καταυλισμό των λεγομένων «ευπαθών», ένας 18χρονος κι ένας 50χρονος, πατέρας και γιός, δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με μαχαίρια από ομοφύλους τους. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου ο 18χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο πατέρας του χειρουργήθηκε και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Είδηση 2η:

Στα δικαστήρια της Πρέβεζας οδηγήθηκαν οι «ευπαθείς» συλληφθέντες, μετά την συμπλοκή που έγινε στην Τύρια Πρέβεζας, μεταξύ τσιγγάνων από τον Λούρο και την Πάτρα. Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί πλήθος συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων αλλά και αυτών που ξυλοκοπήθηκαν στην Τύρια και οι οποίοι είχαν πάει από Λούρο, Πάτρα και άλλα μέρη της Ελλάδας. Κατά την έξοδο τους από τα δικαστήρια, που βρίσκονταν από νωρίς εκεί, ομάδα τσιγγάνων προσπάθησε να επιτεθεί εναντίον των κρατούμενων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές βίας. Οι ίδιες σκηνές επαναλήφθηκαν και έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου οδηγήθηκαν μετά τα δικαστήρια. Η ομάδες των τσιγγάνων από την Πάτρα και τον Λούρο, είχαν συγκεντρωθεί σε δύο σημεία έξω από το κτίριο. και ακολούθησε επίθεση από την μια ομάδα τσιγγάνων στην άλλη.

Η συμπλοκή κράτησε για λίγα λεπτά, με αρκετούς τραυματίες εκατέρωθεν.

(ΥΓ): Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.