Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ... 15 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ...

Σφοδρές βροχοπτώσεις στο Νεπάλ, είχαν ως αποτέλεσμα μια μεγάλης κλίμακας κατολίσθηση, που έθαψε τουλάχιστον 15 ανθρώπους και άφησε δεκάδε...

Σφοδρές βροχοπτώσεις στο Νεπάλ, είχαν ως αποτέλεσμα μια μεγάλης κλίμακας κατολίσθηση, που έθαψε τουλάχιστον 15 ανθρώπους και άφησε δεκάδες κατοίκους από έξι διαφορετικά χωριά να αγνοούνται.

Η κατολίσθηση συνέβη στην επαρχία Ταπλεγιούνγκ, περίπου 500 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας Κατμαντού. Περισσότεροι από 15 ανθρώπους έχασαν τη ζωή τους τραγικά, καθώς θάφτηκαν κάτω από τα μπάζα και τη λάσπη, ενώ δεκάδες άλλοι δεν έχουν ακόμα βρεθεί. Παρ' όλα αυτά τα στοιχεία δεν θεωρούνται ασφαλή, καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα απομονωμένη.

Η κοντινότερη πόλη, απέχει πάνω από πέντε ώρες με τα πόδια, και αυτό, αν ο καιρός είναι καλός. Την Πέμπτη δυστυχώς ο καιρός δε συμμάχησε κι έτσι η όποια βοήθεια μπορούσε να δοθεί από ελικόπτερα, εξατμίστηκε από την εμφάνιση των σφοδρών βροχοπτώσεων και της ομίχλης.

Η κατάσταση των ανθρώπων του Νεπάλ είναι ιδιαίτερα δύσκολη, την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο, η χώρα μαστίζεται από μουσώνες, ενώ η δυσκολία μεγαλώνει από το γεγονός πως δεν υπάρχουν εκεί, γραφεία δημοσίων φορέων ή αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.