Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΤΗΣ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ

Σύμφωνα με ισραηλητικά site κάτοικοι της Χορφές στην Γαλιλαία επιτέθηκαν σε στρατιωτικό ισραηλινό ασθενοφόρο που πέρασε κοντά από τ...


Σύμφωνα με ισραηλητικά site κάτοικοι της Χορφές στην Γαλιλαία επιτέθηκαν σε στρατιωτικό ισραηλινό ασθενοφόρο που πέρασε κοντά από την πόλη τους χθες το βράδυ μεταφέροντας κατά πάγεια τακτική του ισραηλινού στρατού από τη Συρία στα νοσοκομεία του κατεχόμενου συριακού Γκολάν στη Γαλιλαία και συγκεκριμένα στην Nahariya.


Δρούζοι οι οποίοι έχουν τους αδελφούς τους να ματώνουν στη Συρία από τις τρομοκρατικές οργανώσεις με πέτρες κι ότι άλλα μέσα είχαν κατάφεραν να εμποδίσουν την πορεία του ασθενοφόρου. Ο οδηγός κατόρθωσε να διαφύγει χτυπώντας έναν διαδηλωτή που χρειάστηκε νοσηλεία.Ύστερα το σθενοφόρο με αστυνομική συνοδεία από το τμήμα Μααλότ έφθασε στο νοσοκομείο Nahariya που νοσηλεύονται οι τζιχαντιστές.



Απόψε το βράδυ πάλι στο κατεχόμενο συριακό Γκολάν Γαλιλαία κάτοικοι όταν εντόπισαν ότι ξανά ισραηλινό στρατιωτικό ασθενοφόρο φυγαδεύει τρομοκράτες της αλ Νούσρα για νοσηλεία στα εβραικά νοσοκομεία έσπασαν τον κλοιό του ισραηλινούς τρατού και μεγάλο ηρωισμό κατάφεραν με τα σώματά τους και με αυτοσχέδια όπλα όπως πέτρες κι άλλα αντικείμενα να σταματήουν την διέλευση του ασθενοφόρου και να σκοτώσουν 2 τρομοκράτες.Την σημερινή είδηση την διακινεί μεγάλος πολεμικός ανταποκριτής της Συρίας.


 


 dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.