Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑ-ΓΩ-ΔΙΑ !! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 4 ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ, ΗΛΙΚΙΑΣ 5-13 ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ... Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΜΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Σε μια από τις φτωχότερες περιοχές της Κίνας, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Μπίτζιε, τέσσερα παιδάκια προχώρησαν σε ομαδική αυτοκτονία. ...


Σε μια από τις φτωχότερες περιοχές της Κίνας, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Μπίτζιε, τέσσερα παιδάκια προχώρησαν σε ομαδική αυτοκτονία. Αδέλφια, ηλικίας από πέντε έως δεκατριών ετών. Η αστυνομία τα βρήκε στο σπίτι τους νεκρά και εκτιμά ότι ήπιαν παρασιτοκτόνο.

Πριν από τρία χρόνια, η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει. Ο πατέρας τους είχε μετακομίσει σε άλλη πόλη για να βρει δουλειά. Τα τέσσερα παιδιά είχαν μείνει μόνα. Σταμάτησαν να πηγαίνουν σχολείο και έτρωγαν καλαμποκάλευρο.

Τα παιδάκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τα Κινέζικα μέσα ενημέρωσης, είναι ένα από τα τραγικά, αλλά δυστυχώς συχνά περιστατικά παιδιών που εγκαταλείπονται από τους γονείς τους σε πολύ μικρή ηλικία, στις φτωχότερες περιοχές της Κίνας.

THE TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.