Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ... ΤΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ... ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!" ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ status ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ!

Το μήνυμα – μέσω facebook – της αδερφής του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, από το Τσοτύλι Κοζάνης (που βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα), για...


Το μήνυμα – μέσω facebook – της αδερφής του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, από το Τσοτύλι Κοζάνης (που βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα), για το δράστη που επιχείρησε να ληστέψει τουριστικό συγκρότημα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και χαροπαλεύει μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς:

“Γιατι ολα εδω πληρώνονται σε αυτη την ζωή!! Αυτοί οι δυο Κρητικοί πριν 7 χρονια χτυπησαν τον αδερφό μου … Τωρα ο ενας απο αυτός χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο κεφάλι!! Αλλα εύχομαι να μην τον παρει ο θεός να τον αφήσει να πεθαίνει και να βασανίζεται 7 χρονια σε ενα κρεβάτι όπως βασανίζεται ο Αδερφος μου απο τα χέρια τους !! Συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία !!!”


 
lazaridou

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.