Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...;;; «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»: 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!..

Ο «Στόχος» μεταφέρει χωρίς κανένα σχόλιο το αποκαλυπτικό παραπολιτικό της Αγγέλικας Ψαρρά στην χθεσινή (12 Ιουνίου) «Εφημερίδα των Συντ...


Ο «Στόχος» μεταφέρει χωρίς κανένα σχόλιο το αποκαλυπτικό παραπολιτικό της Αγγέλικας Ψαρρά στην χθεσινή (12 Ιουνίου) «Εφημερίδα των Συντακτών» για τον Μεγάλο Πατριώτη Γιώργη Καρατζαφέρη, που φιλοδοξεί να ξανακαρπωθεί τις ψήφους της Χρυσής Αυγής!..

«Για πλημμέλημα!

Αδήλωτα πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ στην «Καταλίνα» και σε άλλων χωρών ευαγή ιδρύματα είχε ο αρχηγός Γιώργος Καρατζαφέρης, γνωστός για τον πατριωτισμό του, που τον βάζει πάνω απ' όλα! Για το καλό της πατρίδας, αγκαλιά με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο ψήφισε τα μνημόνια του τρόμου κάνοντας υποδείξεις στον λαό μέσα από τις εκπομπές όλων των πρωτοκλασάτων παρουσιαστών, διευθυντών ραδιοσταθμών και έγκυρων εφημερίδων που την ίδια περίοδο στηλίτευαν τους απολυμένους εργαζομένους για τις «ακραίες» συμπεριφορές τους. Να τον χαίρονται, όχι μόνο οι ακροδεξιοί εθνικιστές, αλλά και όλοι οι «πατριώτες», πρώην και νυν υπουργοί και βουλευτές που θαύμαζαν πόσο καλά τα λέει ο Γιώργος! Αλλά μην ανησυχείτε ένα πλημμεληματάκι είναι κι αυτό και θα περάσει!

Α.Ψ».

http://www.efsyn.gr/arthro/politika-paraskinia-12062015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.