Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΡΕ... ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...

Στα χαμηλά τους Όρους των Θεών στην Καρδιά του Πλαταμώνα ασκούνται  και εκπαιδεύονται νυχθημερόν σε μια εκπαίδευση με συνθήκες προσημείω...

Στα χαμηλά τους Όρους των Θεών στην Καρδιά του Πλαταμώνα ασκούνται  και εκπαιδεύονται νυχθημερόν σε μια εκπαίδευση με συνθήκες προσημείωσης  Μάχης …Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της ΣΜΥ δεν ξεχωρίζουν από πραγματικά Κομάντο που ασκούνται αυτήν εβδομάδα στα νησιά του Αιγαίου!

IMG_0611
Σκοπευτής ασφαλίζει τη πορεία της Ομάδας στην πορεία προς την Μάχη!
Η Εκπαίδευση των Σπουδαστών είναι κάτι παραπάνω απο ρεαλιστική με τους  εκπαιδευτές Αξιωματικού  της Σχολής να υπερβάλουν εαυτούς    μετατρέποντας τα χθεσινά παιδιά της πλατείας σε θανατηφόρες Μηχανές του Θανάτου!

IMG_0195Σαν καλουκουρδισμένη μηχανή του Πολέμου τα νιούτσικα παιδιά της ΣΜΥ σε συνεργασία με τους Βετεράνους Χειριστές της Α.Σ

203-2
Οι Μικροί Ηγήτορες του Στρατού μαθαίνουν τη τέχνη του πολέμου μέσα από την εκπαίδευση και τον ρεαλισμό της Μάχης και όχι μέσα από τα εγχειρίδια…Το καθημερινό πρόγραμμά τους σκληρό και επίπονο σε  άγριο τόπο γεμάτο φίδια και σαύρες !

IMG_0632                     Ετοιμασία λίγο πρίν την Επίθεση
Λίγοι είναι αυτοί που θα αντέξουν την καθημερινότητα της Σχολής των Υπαξιωματικών ειδικά σε μια φ’αση που ονομάζεται χαριτολογώντας «θερινή διαβίωση «…Μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας πείσουν για το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά και τα κορίτσια σε λίγους μόνο μήνες Στρατιωτικής Ζωής και εκπαίδευσης!

IMG_0642IMG_0851Εμείς δεν αφήνουμε ποτέ πίσω τους δικούς μας ..Ειναι το πρώτο που μαθαίνουν !

IMG_0560
http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.