Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΛΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ, "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"... ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ¨"

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ_ Πρέπει να το κάνουν επίτηδες, για να μου τη σπάνε. Γεμίζουν τα μέσα από φωτογραφίες του Τσίπρα. Ποιον να κορνιζάρουν, ρε....



ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ_ Πρέπει να το κάνουν επίτηδες, για να μου τη σπάνε. Γεμίζουν τα μέσα από φωτογραφίες του Τσίπρα. Ποιον να κορνιζάρουν, ρε. Τον Στρατούλη και τον Σκουρλέτη, τον πρωθυπουργό θα βάζουν πρώτο τραπέζι πίστα. Όχι γελαστό, όμως. Αυτό είναι που βαράει στα νεύρα μου.

Εδώ καίγεται το μουνί μας, κοντεύει να πάρει φωτιά το σπίτι μας και κοντράρουν τον Αλέξη μας συνεχώς με το χαμόγελο της επιτυχίας. Της αφέλειας. Της έλλειψης επαφής με την πραγματικότητα.

Εκτός κι αν είναι τόσο σίγουρος ο πρωθυπουργός για την επιτυχία του. Και θα μας πει, επιτέλους, ότι τα κατάφερα, όπως σας είχα υποσχεθεί προεκλογικά ότι εγώ θα καθαρίσω. Για την Ελλάδα, ρε, γαμώτο. Όπως το είπε, όμως μετά το χρυσό η Βούλα Πατουλίδου το 1992.

Υπ' όψιν, ότι η Βούλα δεν πήγαινε το κορίτσι για την πρωτιά στο κατοστάρι. Ούτε κατά διάνοια. Τα έδωσε όλα, όμως, εκμεταλλεύθηκε την πτώση, το κουτρουβάλιασμα άλλων κοριτσιών και τερμάτισε πρώτη. Και τότε, αφού κατέκτησε το χρυσό, είπε «Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο...».

Ο Τσίπρας, και τώρα δεν αστειευόμαστε, είπε ήδη «Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο...» πριν και μετά τις εκλογές. Ότι κάνει μαγκιές για την Ελλάδα, ρε γαμώτο. Αυτό δεν πιάνει. Να το λέει πριν τη συμφωνία. Πρώτα να πετύχει με τους δανειστές συμφωνία προς όφελος της Ελλάδος και μετά να χορτάσω όσες φωτογραφίες του θέλουν με το χαμόγελο στα χείλη, τα μάγουλα, τα μάτια, τα αυτιά, παντού.

Μη μου πεις Για την Ελλάδα, ρε, γαμηθήκαμε. Και ότι φταίνε οι πούστιδοι οι Ευρωπαίοι. Αυτά είναι σάπια. Οι Ευρωπαίοι, οι δανειστές είναι αυτοί που είναι. Εσύ, σύντροφε Τσίπρα, ποιος είσαι. Και τι ψάρια έπιασες. Εσύ που ανέλαβες να τους μάθεις πεντοζάλη, για την Ελλάδα, ρε γαμώτο. Όχι για την Ελλάδα, ρε, το φάγαμε το κωλοδάκτυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.