Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ε... ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ... ΣΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΔΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ…… ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΛΕΡΤ

Την ποινή των 4 χρόνων φυλακή αντιμετωπίζει  ένας σύριος πατέρας  κατά τα φαινόμενα φονταμενταλιστής σουνίτης που έδεσε και χτύπησε την...


Την ποινή των 4 χρόνων φυλακή αντιμετωπίζει  ένας σύριος πατέρας  κατά τα φαινόμενα φονταμενταλιστής σουνίτης που έδεσε και χτύπησε την κόρη του όταν αντιλήφθηκε ότι η 16χρονη κοπέλα είχε ένα φλερτ. Ο Fawaz, κάτοικος του  Manage Βελγίου συριακής καταγωγής παρουσιάστηκε αυτήν την Τετάρτη στο δικαστήριο της πόλης του Charleroi με τις κατηγορίες της απάνθρωπης μεταχείρησης,του ξυλοδαρμού ,χειροδικίας και στέρησης της προσωπικής ελευθερίας που άσκησε στην έφηβη κόρη του.Εδώ και κάποιους μήνες ο ένοχος θύμωσε υπερβολικά όταν έμαθε ότι η κόρη του διατηρούσε δεσμό με ένα νεαρό παιδί.Την έσυρε στο δωμάτιο της την έδεσε σε μια καρέκλα.Ο ίδιος σαν άλλος τζιχαντιστής φίλμαρε την σκηνή σαδιστικά με το  Iphone.Ο  Fawaz της κατέφερε αλλεπάλληλα χαστούκια και στη συνέχεια ανέτρεψε την καρέκλα και την μαστίγωνε στα πέλματα. Στη συνέχεια την ρώτησε κραυγάζοντας και εκτός εαυτού:«Θέλεις να δεις πως κάνουμε στη Συρία;».Την υποχρέωσε να δει βίντεο αποκεφαλισμού που είχε στο GSM του.Της έδειξε τον αποκεφαλισμό μιας άπιστης γυναίκας από τους τζιχαντιστές.

Για καλή της τύχη η νέα κοπέλα κατόρθωσε να κόψει τα δεσμά της με τη βοήθεια ψαλιδιών που είχε στη τσάντα της.Στη συνέχεια πήδηξε από το παράθυρο του δωματίου του πατέρα της και δραπέτευσε από τον βασανιστή της  καθώς το παράθυρο του δικού της δωματίου ήταν υπό την άγρυπνη παρακολούθηση του. Ο δράστης δήλωσε μεταμέλεια στο δικαστήριο για να ανατιμετωπιστεί με επιείκεια.

Αλλά η μικρή εκτός από τον πατέρα έχει να αντιμετωπίσει και τον αδερφό της που έχει ριζοσπαστικές θέσεις και είναι αυτός που κάρφωσε την κοπέλα στον γονιό τους. Ο ίδιος είναι  αυτός που θεωρούσε ότι οι γονείς του όφειλαν να ενσταλάξουν τις αξίες του ισλάμ στην αδερφή του να την κάνουν ν αφέρει μαντήλακαι να τις απαγορεύσουν να έχει επαφές και σχέση αλλά και το μακιγιάζ.Ήθελε να πνίξει την αδερφή του και ο πατέρας του να την σκοτώσει. Ο εισαγγελέας της έδρας ήταν καταπέλτης και για τον γιο και δήλωσε ότι δεν θέλει να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί  αν η κοπέλα δεν είχε δραπετεύσει αφού ο Fawaz είχε καλέσει το γιο του για να διαχειριστούν από κοινού την κατάσταση. H δίκη θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτέμβρη.( dhnet.be,avenir 11/6/15)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.