Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΥΣΑΞΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΕΚΑΜ... ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΚΑΙ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ... ΓΙΑ ΤΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ!

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, το τελευταίο διάστημα πηγαίνουν πακέτο. Συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Άνω-Κάτω»,κά...



Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, το τελευταίο διάστημα πηγαίνουν πακέτο. Συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Άνω-Κάτω»,κάνουν παρέα αποτρίχωση, ενώ μπαίνουν μαζί ακόμη και στο... solarium.

Το ζευγάρι, το οποίο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα συμπληρώσει 5 χρόνια έγγαμου βίου, φωτογραφήθηκε πρόσφατα για τις ανάγκες της καμπάνιας νέων καταστημάτων solarium στην Καλλιθέα.

Η Μαρία Κορινθίου φορώντας εντυπωσιακά μαγιό και ο Γιάννης Αϊβάζηςεπιδεικνύοντας το γραμμωμένο σώμα του, απέδειξαν για μια φορά ακόμα ότι διατηρούν στο ακέραιο την χημεία τους, ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό σε άκρως αισθησιακές πόζες

H φωτογράφιση έγινε από τον Γιώργο Καλαφαμανώλη, το make up και τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου και το όλο styling ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:







Δείτε τι έγινε στα παρασκήνια της φωτογράφισης:







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.