Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΑ ΑΠΑΤΣΙ... ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ...!

Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι έκαναν Νυχτερινές Εικονικές Προσβολές και βομβαρδισμό στόχων σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας λίγο πριν τι...



Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι έκαναν Νυχτερινές Εικονικές Προσβολές και βομβαρδισμό στόχων σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας λίγο πριν τις 10 το βράδυ …Στόχος τo εγκαταλελειμμένο Στρατόπεδο της Περιοχής που το υποστήριζε RADAR ευθύνης της ΠΑ!

Τα Απάτσι εκμεταλλευόμενα την μεγάλη ευελιξία που έχουν πετώντας χαμηλά και εκμεταλλευόμενα το ανάγλυφο του Εδάφους προσέβαλαν το Στρατόπεδο δοκιμάζοντας νέες τεχνικές αλλά ταυτοχρόνως φροντίζοντας να αποφεύγουν τα Εχθρικά RADAR της Περιοχής !

Οι Νυχτερινές προσβολές εντάσσονται στην των Χειριστών των Απάτσι και στις δοκιμές παρακολούθησης από το υπερσύγχρονο κέντρο Ελέγχου της Αεροπορίας Στρατού

_CSC0272
Αναστατωμένοι οι κάτοικοι της Περιοχής των γύρω Χωριών βγήκαν στους δρόμους και τις πλατείες παρακολουθώντας τις χαμηλές πτήσεις των Ελικοπτέρων που αποτέλεσαν θέαμα για μικρούς και μεγάλους που ξεσπούσαν σε κάθε χαμηλή πτήση σε ζητωκραυγές και επιφωνήματα .

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγω για τέσσερα ελικόπτερα Απάτσι από την Βάση της Α.Σ του Στεφανοβκείου Μαγνησίας που πετούσαν στον εναέριο χώρο της περιοχής του δήμου Φαρκαδόνας.

Παρόμοιά άσκηση είχε εκτελεστεί και πριν από λίγο καιρό στη ίδια περιοχή κατά την διάρκεια της Ημέρας …Από εκεί και οι φωτογραφίες που μας τις έστειλε το τοπικό και πάντα ετοιμοπόλεμο

apatsi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.