Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΕΣΤΡΙΨΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΟΙ 2000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

Ολοταχώς για Θεσσαλονίκη έχει βάλει ρότα το πλοίο της ΑΝΕΚ "Ελευθέριος Βενιζέλος", που από τις 13 Αυγούστου είναι αγκυροβολημ...


Ολοταχώς για Θεσσαλονίκη έχει βάλει ρότα το πλοίο της ΑΝΕΚ "Ελευθέριος Βενιζέλος", που από τις 13 Αυγούστου είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Κω για να μετατραπεί σε πλωτό καταφύγιο για περίπου 1700 πρόσφυγες από τη Συρία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ναυτιλιακές πηγές ανέφεραν ότι το βράδυ της Τρίτης η πλοιοκτήτρια εταιρία ΑΝΕΚ είχε στείλει σήμα στο λιμεναρχείο της Κω για απόπλου του πλοίου με ενδιάμεσους σταθμούς σε Κάλυμνο και Λέρο και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Τα εμπλεκόμενα υπουργεία είχαν ζητήσει νωρίτερα διευκολύνσεις από το υπουργείο Ναυτιλίας ώστε το πλοίο να φύγει από την Κω, με τους 1.700 πρόσφυγες που φιλοξενεί, και να περάσει από άλλα νησιά για να παραλάβει κι άλλους, ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση της κατάστασης.

Τελικά, όλα δείχνουν πως ο τελικός του προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσοι σταθμοί η Λέρος και η Κάλυμνος.
Πιθανότατα, αμέσως, μετά την αποβίβαση των προσφύγων στη Θεσσαλονίκη, το πλοίο θα ανεφοδιαστεί και αναμένεται να ξεκινήσει νέο δρομολόγιο για μεταφορά μεταναστών και από άλλα νησιά, αλλά και στην Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.