Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ... ΑΥΤΟΣ Ο 47ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ...

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο – 47χρονος από τη Λεμεσό κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο που επέβαινε ως συνοδηγός το οποίο τυλίχθηκε στις φ...



Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο – 47χρονος από τη Λεμεσό κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο που επέβαινε ως συνοδηγός το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες όταν το χτύπησε ημιφορτηγό – Τραυματισμένος ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου – Είχε κατεβεί να αλλάξει λάστιχο – Τα παιχνίδια της μοίρας, η σύγκρουση, η φωτιά και η τραγωδία που συγκλονίζει



Ήταν γύρω στις 09:00 όταν οι δύο άντρες, κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο της υπηρεσίας τους από τη Λεμεσό προς την Πάφο στον αυτοκινητόδρομο. Σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την έξοδο για το Χα Ποτάμι, αντιλήφθηκαν ότι τους «έπιασε» λάστιχο και ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε να το αλλάξει.

Ημιφορτηγό χτύπησε το σταθμευμένο αυτοκίνητο

Την ώρα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ημιφορτηγό που οδηγούσε 53χρονος Ρουμάνος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το σταθμευμένο αυτοκίνητο και να τραυματίσει τον 45χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο που περνούσε τυχαία από τη σκηνή του δυστυχήματος, στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 45χρονος ήταν αυτός που ενημέρωσε ότι εντός του σαλούν αυτοκινήτου υπήρχε άλλο ένα πρόσωπο. Ήταν όμως αργά...



Εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο όχημα...

Το αυτοκίνητο εξαιτίας του γεγονότος ότι το ημιφορτηγό προσέκρουσε πάνω του, τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ο 47χρονος συνοδηγός εγκλωβίστηκε μεταξύ του φλεγόμενου αυτοκινήτου και του σιδερένιου κιγκλιδώματος που βρίσκεται στο δρόμο. Τραγική εξέλιξη... Ο άτυχος άντρας κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο.



Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ν' ανασύρουν το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άντρα.

Ο 45χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ ο 53χρονος Ρουμάνος, οδηγός του ημιφορτηγού ανακρίνεται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Ζήνωνα Ψαθίτη, «η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική αλλά ήταν αργά. Το ενδεχόμενο να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ο οδηγός του ημιφορτηγού διερευνάται».

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.