Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ 9 ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... 35 ΠΡΟΣΑΓΩΓΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20 ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ... ΓΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ..;;;

Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες από τον υπουργό Εσωτερικών της πΓΔΜ, Μίτκο Τσάβκοφ, στην αστυνομική επιχείρηση κατά των τζ...


Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες από τον υπουργό Εσωτερικών της πΓΔΜ, Μίτκο Τσάβκοφ, στην αστυνομική επιχείρηση κατά των τζιχαντιστών, συνελήφθησαν 9 άτομα, ενώ περισσότερα από 20 κατάφεραν να διαφύγουν κατά τη διάρκεια της δράσης, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Μίτκο Τσάβκοφ, ο νέος υπουργός Εσωτερικών της πΓΔΜ, ανέφερε ότι έχουν γίνει 35 προσαγωγές από την αστυνομία. Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι 28 σημεία στα Σκόπια, στο Κουμάνοβο, στο Τέτοβο , στο Γκόστιβαρ και στη Στρούγκα ερευνήθηκαν λεπτομερώς από την αστυνομία, τα περισσότερα από τα οποία ήταν ιδιωτικές κατοικίες καθώς και ένα τζαμί.

Επιπλέον ερευνήθηκαν η μη κυβερνητική οργάνωση «Σπίθα του Ελέους» [Iskra na milosta], καθώς επίσης, και η «Ισλαμική Νεολαία του Σαράι» [Σαράι είναι μέρος της πόλης των Σκοπίων].

Ο Τσάβκοφ δήλωσε ότι ο διάδρομος μεταφοράς των τζιχαντιστών περνά μέσα από την Τουρκία, με τη χρήση πλαστών διαβατηρίων. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν δεκάδες συσκευές τηλεπικοινωνιών του εμπορίου, ενώ η έρευνα για αναζήτηση όπλων απέτυχε. Τίποτε, δεν αναφέρθηκε για το περιεχόμενο των συσκευών επικοινωνίας.
Η κωδική ονομασία της αστυνομικής επιχείρησης ήταν «Τσέλιγια» [κελί]
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.