Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΟΥ Γ@ΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΛΩΤΣΟΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΙΚΕ!!!

Απίστευτα «γαλλικά» από τον Ζεράρ Πικέ προς τον βοηθό διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Μπιλμπάο, με το φύλλο αγώνος να... καίει τον στόπερ τ...

Απίστευτα «γαλλικά» από τον Ζεράρ Πικέ προς τον βοηθό διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Μπιλμπάο, με το φύλλο αγώνος να... καίει τον στόπερ της Μπαρτσελόνα, που πάει για «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών.

Ο Ισπανός αμυντικός δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κάρλος Βελάσκο Καρβάγιο στο 56ο λεπτό, καταδικάζοντας ουσιαστικά την ομάδα του. Κι ο λόγος φυσικά που ο Πικέ δεν έβγαλε... κιχ, ήταν γιατί είχε «στολίσει» προηγουμένως τον βοηθό με απίστευτες εκφράσεις.

«Ο Ζεράρ Πικέ είπε "θα σου γαμ@@@ την πουτ@@@ την μάνα σου" στον βοηθό», αναφέρει μεταξύ άλλων το φύλλο αγώνος, όπως σημειώνει ο ισπανικός Τύπος, κάτι που σημαίνει ότι βάσει κανονισμού πάει για τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών. Ητοι, εφόσον του επιβληθεί η συγκεκριμένη ποινή, θα λείψει από τους αγώνες με Αθλέτικ Μπιλμπάο (εκτός έδρας), Μάλαγα (εντός), Ατλέτικο Μαδρίτης (εκτός) και Λεβάντε (εντός).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.