Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ...!! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

Ομάδα ένοπλων ανταρτών του PKK επιτέθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, Ντιγιαρμπακίρ, με εκτοξευτήρες κα...


Ομάδα ένοπλων ανταρτών του PKK επιτέθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, Ντιγιαρμπακίρ, με εκτοξευτήρες και αυτόματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίθεση έγινε σε αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται επί της εθνικής οδού και από αυτήν ένας χωροφύλακας τραυματίστηκε.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας έρευνα για τη σύλληψη των τρομοκρατών, όπως σημειώνεται.

--

«Ομάδα τρομοκρατών του PKK βομβάρδισε τη γέφυρα Άχμέτ Καγιά’ στην περιοχή Νουσαϊμπίν, στην επαρχία Μαρντίν.

Σπίτια που βρίσκονταν πλησίον της γέφυρας, υπέστησαν σοβαρές ζημιές, σημειώνει το δημοσίευμα.

Η γέφυρα υπέστη μεγάλη ζημιά λόγω της τοποθέτησης σε αυτήν μεγάλου όγκου εκρηκτικών υλών.

Μετά το περιστατικό, το κυβερνείο στη Μαρντίν, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει την τρομοκρατία του PKKκαι υπογραμμίζει την αποφασιστικότητά του για τη διατήρηση της ειρήνης και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--

Αστυνομική κλούβα, που ήταν σταθμευμένη έξω από τα γραφεία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK Parti) στην πόλη Ντιγιαρμπακίρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από βομβιστική επίθεση που έγινε σήμερα νωρίς το βράδυ.

Η κλούβα κάηκε ολοσχερώς και οι Τούρκοι αστυνομικοί κατάφεραν να βγουν από αυτήν, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι τουρκικές αρχές κατηγορούν για το συμβάν το PKK.

--
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.