Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑΤΟ...!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΔΥΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!!

Πλούσια λεία είχε πέσει στα χέρια δυο επιτήδειων που «χτυπούσαν» επί τρεις μήνες τα αυτοκίνητα των επισκεπτών στη λίμνη Βουλιαγμένης, μ...



Πλούσια λεία είχε πέσει στα χέρια δυο επιτήδειων που «χτυπούσαν» επί τρεις μήνες τα αυτοκίνητα των επισκεπτών στη λίμνη Βουλιαγμένης, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου στο Λουτράκι. Στο διάστημα αυτό, είχαν διαρρήξει οκτώ οχήματα και προσπάθησαν να παραβιάσουν άλλα δύο.

Ο ένας από τους δράστες των κλοπών που ξεκίνησαν στις 9 Μαΐου, παραμένει άγνωστος και οι έρευνες για την ταυτοποίησή του συνεχίζονται από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Ο 37χρονος Αλγερινός συνεργός του, όμως, εντοπίστηκε και κατά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν 1.050 ευρώ, 3.000 πέσος Χιλής, 1.000 ρούβλια Ρωσίας, 60 δολάρια Αυστραλίας και 22 Reais Βραζιλίας, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του ως μέσο τέλεσης κλοπών, διαρρηκτικά εργαλεία, ένας σουγιάς, ένα σπρέι πιπεριού, χρυσαφικά και κοσμήματα και πλήθος αποσκευών και γυαλιών ηλίου!

Ο αλλοδαπός ομολόγησε τις δέκα κλοπές και απόπειρες, από τις οποίες είχε αρπάξει μαζί με τον συνεργό του χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και άλλα είδη συνολικής αξίας 25.000 ευρώ, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.