Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΔΗΣΑΡΑ....!!! ΕΠΙΑΣΑΝ 21ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ... ΕΕΛΗΝΑΣ...!!!

Τρία αυτοκίνητα και ένα σούπερ μάρκετ στις περιοχές του Μελιγαλά και Μαυρομάτι της Μεσσηνίας είχε διαρρήξει μέσα σε ένα βράδυ το περασμ...



Τρία αυτοκίνητα και ένα σούπερ μάρκετ στις περιοχές του Μελιγαλά και Μαυρομάτι της Μεσσηνίας είχε διαρρήξει μέσα σε ένα βράδυ το περασμένο Σάββατο ένας 21χρονος Έλληνας, αλλά το μόνο που είχε καταφέρει ήταν να αρπάξει μια τσάντα που περιείχε χρήματα από το ένα όχημα.

Οι τέσσερις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μελιγαλά και σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

- Κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα άγνωστης αξίας είχαν κλέψει δυο νεαροί ηλικίας 18 και 27 χρόνων και ένας ακόμη συνεργός τους ο οποίος αναζητείται από ένα σπίτι στην περιοχή του Κομμένου στην Κέρκυρα, στις 8 Μαΐου. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

- Συνελήφθησαν οι δράστες της διάρρηξης ενός αυτοκινήτου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κέρκυρα, που είχε γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης με λεία χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Ταυτοποιήθηκαν δύο 18χρονοι που διαπιστώθηκε ότι είχαν διαρρήξει και μια αποθήκη μαζί με έναν 17χρονο ο οποίος αναζητείται και είχαν κλέψει καλώδια βάρους 150 κιλών και εργαλεία μηχανουργείου.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος των τριών νεαρών ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κλοπή κατά συναυτουργία κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.