Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΜΑ... 36ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν και ο 37χρονος κατέθεσε αμέσως τα χρήματα, αυτοκίνητο δεν... είδε και, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε ούτε να επικοινωνήσε...



Αν και ο 37χρονος κατέθεσε αμέσως τα χρήματα, αυτοκίνητο δεν... είδε και, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε ούτε να επικοινωνήσει με τον φερόμενο ως πωλητή

Άλλο ένα περιστατικό διαδικτυακής απάτης ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, μετά την καταγγελία ενός 37χρονου από την Πτολεμαΐδα που πίστεψε ότι βρήκε την ευκαιρία της... ζωής του όταν είδε μια ηλεκτρονική αγγελία για την πώληση αυτοκινήτου!



Το θύμα εντόπισε σε ιστοσελίδα του διαδικτύου την αγγελία που είχε βάλει ένας άγνωστος άνδρας και βρήκε συμφέρουσα την τιμή. Την περασμένη Πέμπτη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του στον αριθμό που έγραφε η αγγελία και ο «πωλητής» του ζήτησε να καταθέσει 2.250 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, ως προκαταβολή για την αγορά του αυτοκινήτου.

Αν και ο 37χρονος κατέθεσε αμέσως τα χρήματα, αυτοκίνητο δεν... είδε και, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε ούτε να επικοινωνήσει με τον φερόμενο ως πωλητή. Έτσι, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας που σχημάτισε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και ερευνά για να ανακαλύψει τα στοιχεία ταυτότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.