Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑ...!!! ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 5Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ»...!!

ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΑΛΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΑΥΡΙ...


ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΑΛΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ STOXOS.GR ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ...

Ηχηρό όχι από τον Επίτιμο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτρη Γράψα στην πρόταση της ΝΔ για να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και όχι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε στον κ.Γράψα και του έκανε της εξής πρόταση:

•Να τοποθετηθεί στην πέμπτη μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

•Σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ να τοποθετηθεί ΥΦΕΘΑ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ απάντησε όχι .

Προκαλεί μεγάλη απορία ο τρόπος με τον οποίο η ΝΔ χειρίστηκε το θέμα Γράψα. Πρόκειται για το πιο ηχηρό όνομα που θα μπορούσε να είχε οποιοδήποτε κόμμα στο ψηφοδέλτιό του σ΄ ότι έχει να κάνει με τις ΕΔ!

Είναι προφανές ότι ο στρατηγός Γράψας δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί τέτοια πρόταση μόνο και μόνο για να μπει στην μαρκίζα κάποιου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.