Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΡΕ... ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...!!!

Η βίλα του Σουνίου στην οποία διέμενε από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο η οικογένεια του τέως πρωθυπουργού ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση ...


Η βίλα του Σουνίου στην οποία διέμενε από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο η οικογένεια του τέως πρωθυπουργού ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ

Σε προεκλογικό χαρτί θεμάτων διαπλοκής και διαφθοράς αναδεικνύει την υπόθεση των ελέγχων της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε από το Κερατσίνι να μην τολμήσει κανείς «να βάλει προσκόμματα στο έργο της Δικαιοσύνης, στην προσπάθειά της να διερευνήσει τα κρυμμένα ονόματα των λιστών της φοροδιαφυγής» προειδοποιώντας ότι όποιος προσπαθήσει να σταματήσει τους ελέγχους «θα έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με εμένα προσωπικά».

Σήμερα το πρωί βέβαια ο κ. Τσίπρας πήρε απάντηση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ότι «η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και θα απαιτηθούν περαιτέρω ανακριτικές ενέργειες προκειμένου να διαλευκανθεί».

«Η εισαγγελία ουδέποτε ανακοίνωσε ονόματα των υπό διερεύνηση προσώπων και η όποια αναφορά στην παρούσα φάση στερείται νομικής βάσης. Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι θωρακισμένη από το Σύνταγμα με εχέγγυα ανεξαρτησίας και θα συνεχίσει να επιτελεί το καθήκον της ανεξαρτήτως κυβέρνησης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση-απάντηση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας ανασύρει αυτη την χρονική στιγμή το ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ γιατί σε αυτήν βρίσκεται το όνομα του κ. Σταύρου Παπασταύρου, συμβούλου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει τίποτα για το αν δημιουργείται ή όχι μείζον ηθικό ζητήμα από το γεγονός ότι όλο το καλοκαίρι ο ίδιος και η οικογένειά του παραθέριζαν σε μία από τις βίλες του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στο Σούνιο ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ!

Το ΘΕΜΑ έχει δημοσιεύσει τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε όλο το φετινό καλοκαίρι στην εκπληκτική κατοικία του εφοπλιστή Μαρτίνου στο Σούνιο και φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε διέψευσε το ρεπορτάζ αυτό.

Το ΘΕΜΑ δεν ισχυρίζεται οτι οι καταθέσεις της οικογένειας Μαρτίνου είναι παράνομες ή δεν έχουν φορολογηθεί. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ που συνεχίζουν οι έρευνες. Αντίθετα προκαλεί εύλογα ερωτηματικά η σπουδή του κ. Τσίπρα να στέλνει "μηνύματα" (σε ποιόν;) να μην παρεμποδισθεί το έργο της Δικαιοσύνης όταν αυτό συνεχίζεται απο τους αρμόδιους λειτουργούς.






Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να "προσπεράσει" το μείζον ηθικό ζήτημα που δημιουργείται από το γεγονός ότι διέμενε με την οικογενειά του στη βίλα ενός εφοπλιστή που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ και άρα ευρευνάται απο την Δικαιοσύνη. Επτά ημέρες πριν τις εκλογές η προσπάθεια του τέως πρωθυπουργού να ... διαβεβαιώσει ότι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι έβγαζαν αφορολόγητα χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηρισθεί άν όχι ως πολιτικό "προπέτασμα καπνού" http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.