Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΝΤΕΝΒΕΡ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΡΙΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ο οδηγός ενός τεράστιου SUV θέλησ...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ο οδηγός ενός τεράστιου SUV θέλησε απλώς... να παρκάρει.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύει το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας γίνει viral, η υπόθεση «στάθμευση» μόνο απλή δεν ήταν, καθώς μεταξύ του οχήματος και του πολυπόθητου ελεύθερου χώρου βρέθηκε ένα... απροσπέλαστο εμπόδιο.

Μία γυναίκα υπερασπίστηκε τον χώρο στάθμευσης με το ίδιο της το σώμα, επιχειρώντας να αποτρέψει τον οδηγό να αφήσει το αυτοκίνητό του.

Μάταια εκείνος προσπαθούσε να την απωθήσει κάνοντας αργά-αργά όπισθεν. Εκείνη αμετακίνητη διεμήνυε ότι δεν κουνάει... ρούπι. Μάλιστα, τον αποθάρρυνε, εξηγώντας του ότι θα μπορούσε να συνεχίσει τη... μονομαχία όλη τη μέρα.

Τελικά, ο οδηγός υποχώρησε και η πεζή πήρε μια υπερήφανη νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.