Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...!!!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη και τα πόδια - Ο δράστης πυροβόλησε και την αδερφή του και ...



Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη και τα πόδια
- Ο δράστης πυροβόλησε και την αδερφή του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του
- Όλα ξεκίνησαν από έναν άγριο καβγά στο σπίτι ανάμεσα στο ζευγάρι, μπροστά στα μικρά παιδιά του
- Κάποια στιγμή έφτασε ο αδερφός της κοπέλας για να ζητήσει εξηγήσεις και τα πράγματα ξέφυγαν
- Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία - Ο δράστης πυροβόλησε με περίστροφο



Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 19.00 στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στην οδό Στρομνίτσης 6 στην περιοχή της Ανάληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της γυναίκας έφυγε κάποια στιγμή, αλλά έφτασε στο σπίτι οπλισμένος ο αδερφός της.



Τα πράγματα ξέφυγαν μπροστά στα μικρά παιδιά της. Αδερφός και αδερφή αντάλαξαν βαριές κουβέντες και κάποια στιγμή πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι την αδερφή του με το περίστροφο που κρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, τότε τηλεφώνησε στην αστυνομία η μητέρα του δράστη που δεν βρισκόταν στο σπίτι. Είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της την κακομεταχειρίζεται και πως είναι ικανός για φόνο!

Όταν ο δράστης είδε το περιπολικό να σταματάει βγήκε στο παράθυρο με το όπλο που κρατούσε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι και πολύ γρήγορα άνοιξε η πόρτα, με τον δράστη να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής και να τραυματίζει στην πλάτη και τα πόδια τον άτυχο αστυνομικό.

Πριν ο δράστης προλάβει να κλείσει την πόρτα, η αδερφή του άρχισε να τρέχει στις σκάλες αιμόφυρτη...



Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι. Μόλις ο δράστης τους είδε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, η άτυχη γυναίκα και ο δράστης μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του δράστη που χαροπαλεύει αλλά σοβαρή κρίνεται η κατάσταση και του αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.