Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ...!! ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ...!!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο Star, δήλωσε ότι αν ο κ. Σαμαράς ήταν ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματο...


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο Star, δήλωσε ότι αν ο κ. Σαμαράς ήταν ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, θα τον στήριζε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια. «Το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε» πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να δω στην εκλογή προέδρου πασαρέλα υποψηφίων» δήλωσε πριν από λίγη ώρα στο Star, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης όσον αφορά την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της δικής του υποψηφιότητας, για πρόεδρο του κόμματος, λέγοντας πως «δεν έχω τέτοιου είδους σχέδια αυτή τη στιγμή» και συνέχισε προσθέτοντας πως «θα ήθελα να δω από τη Νέα Δημοκρατία να υπερασπίζεται τις ιδέες της ελεύθερης Δεξιάς».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν οι 200.000 ψηφοφόροι που ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία τον Ιανουάριο, δεν επέλεγαν την αποχή την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.