Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Γ@ΜΩ...!! ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...!!! «ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΗ... Η ΛΕΣΒΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»...!!!

Με το σύνθημα «ούτε αναρχική, ούτε φασιστική η Λέσβος θα μείνει Ελληνική» ομάδα κυρίως νέων σε ηλικία Ελλήνων κατοίκων του νησιού, πραγ...



Με το σύνθημα «ούτε αναρχική, ούτε φασιστική η Λέσβος θα μείνει Ελληνική» ομάδα κυρίως νέων σε ηλικία Ελλήνων κατοίκων του νησιού, πραγματοποίησε πορεία στην προκυμαία της Μυτιλήνης και έφθασε μέχρι το πάρκο της Αγίας Ειρήνης περί τις 8.00 το βράδυ. Όλοι τους είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Πατριωτικής Κίνησης Λέσβου που κυκλοφορήσει μέσω του διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα αυτή αριθμούσε περί τα 50 άτομα. Ανάμεσα τους υπήρχαν και μέλη της Χρυσής Αυγής

Εντυπωσιακό ήταν ότι ούτε μπροστά ούτε πίσω από αυτή υπήρχε αστυνομική δύναμη που να την συνοδεύει. Στο ύψος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η πορεία σταμάτησε στο σημείο που είναι υψωμένες οι σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έψαλαν τον Εθνικό ύμνο. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας έντονη ήταν η παρουσία διεθνών και τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Στην συνέχεια η πορεία πέρασε από την κάτω πλευρά του πάρκου και μέσω της οδού Σμύρνης έφθασε στην οδό Καβέτσου. Στην συμβολή των δύο οδών δημιουργήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και ενός εικονολήπτη. Ο οποίος προπηλακίστηκε όταν αρνήθηκε να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες.

Νωρίτερα στις 7.00 το απόγευμα περίπου 100 νέοι του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν πραγματοποιήσει πορεία από το πάρκο Αγίας Ειρήνης (στο σημείο που βρίσκεται η προτομή του ήρωα του Πολυτεχνείου Μιχάλη Μυρογιάννη) προς την οδό Βουρνάζων και το κτίριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου που βρίσκεται πίσω από τον ΟΤΕ (Μπίνειο). Η πορεία πραγματοποιήθηκε κάτω από ισχυρή παρουσία αστυνομικών των ΜΑΤ οι οποίοι ήταν παραταγμένοι γύρω από την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών.

Οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές όπως και πολλοί άλλοι πολίτες είχαν βρεθεί στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης προκειμένου να υπερασπιστούν τους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί από πιθανή επίθεση ακροδεξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.