Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΤΩΡΑ...!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ...!!! ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!

Σε εξέλιξη η Αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν ζευγάρι, αναζητούν τρίτο συνεργό τους. Στην Αστυνομική επιχείρηση ύστερα από αναζητήσεις...



Σε εξέλιξη η Αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν ζευγάρι, αναζητούν τρίτο συνεργό τους.
Στην Αστυνομική επιχείρηση ύστερα από αναζητήσεις, συνέλαβαν δύο άτομα-ζευγάρι από τις πρώτες πληροφορίες- ενω αναζητούν τρίτο συνεργό τους.

Τα άτομα εισέβαλαν οπλισμένοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες (12/09-15.30) και κινήθηκαν στο γραφείο του Διευθυντή. Άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛΑΣ, και αποκλείστηκε η περιοχή. Τα άτομα μεταγονται στο ΤΑ Ραφήνας. Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Τι είχε προηγηθεί...

Αποκλειμένη η περίμετρος του Νταού Πεντέλης, από ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ύστερα από τηλεφωνική αναγγελία, για δύο κουκουλοφόρους στο Ιδρυμα. Σε εξέλιξη (12/09-13.30) μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τα οποία νωρίτερα -οπως αναφέρθηκε- εισέβαλλαν στο γραφείο του Διευθυντή του Ιδρύματος. Τα άτομα κινήθηκαν από την πλαινή περίμετρο και εισέβαλλαν στο χώρο, παρακάμπτοντας την είσοδο.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο χώρο, εντόπισαν το δίκυκλο με το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησαν οι κουκουλοφόροι κι έφτασαν στο Νταού Πεντέλης, ενώ πραγματοποιούν έρευνα στο χώρο, για τον εντοπισμό των ατόμων.
https://nantiareport.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.