Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΜΕ... ΤΑΝΚ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ!!!

Ένα «ντου» αλλιώτικο από τα άλλα περίμενε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέβιντ Κάμερον, καθώς η πασίγνωστη σχεδιάστρια μόδας Βίβιαν Γουέστγ...


Ένα «ντου» αλλιώτικο από τα άλλα περίμενε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέβιντ Κάμερον, καθώς η πασίγνωστη σχεδιάστρια μόδας Βίβιαν Γουέστγουντ πολιόρκησε το σπίτι του με... άρμα μάχη!
Η 74χρονη σχεδιάστρια ανέβηκε στο τανκ και, καθισμένη στη θέση του οπλίτη, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του Ντέιβιντ Κάμερον, στην περιοχή Chadlington, όπου εξαπέλυσε εικονική χημική επίθεση!



Αφορμή για την πρωτότυπη διαμαρτυρία στάθηκε ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της χώρας, το fracking, η εξόρυξη, δηλαδή, αερίου με μεγάλη πίεση νερού εμπλουτισμένου με χημικά, που διεισδύει σε «αραιά» (σχιστολιθικά) πετρώματα.
«Ο Κάμερον κατηγορεί ξένους ηγέτες, όπως τον Καντάφι και τον Άσαντ, για δήθεν χρήση χημικών ουσιών ενάντια στους δικούς τους πολίτες, με τη δικαιολογία της αλλαγής του πολιτεύματος. Ωστόσο, κι αυτό κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στη Βρετανία, απειλώντας τη ζωή των πολιτών αυτή της χώρας μέσω του fracking», δήλωσε, στην εφημερίδα «Guardian», η... λοχαγός Γουέστγουντ, που έχει κηρύξει «πόλεμο» στον Βρετανό πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.