Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OH MON DIEU! ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΠΣΣΣΣΟΦΟ ΓΑΛΛΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν την Παρασκευή το θάνατο του γάλλου τζιχαντιστή David Drugeon, που ήταν μέλος της Al-Qaïda,σε αεροπ...



Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν την Παρασκευή το θάνατο του γάλλου τζιχαντιστή David Drugeon, που ήταν μέλος της Al-Qaïda,σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία τον Ιούλιο.




«Είναι σίγουρα νεκρός» δήλωσε ένας υπεύθυνος υπό την κάλυψη της ανωνυμίας. Άλλη αμερικανική πηγή είχε αναφέρει νωρίετρα ότι υπάρχουν πάρα πολλε΄ς πιθανότηετς να έχει σκοτώθεί.




Ο David Drugeon είχε ανακοινωθεί ότι είχε σκοτωθεί και το Νοέμβρη του 2014,και πάλι από χτύπημα στοχευμένο της συμμαχίας.Αλλά αυτήν τη φορά υπήρξε ανακοίνωση σε Twitter από σαουδάραβα τζιχαντιστήπου αναφέρει για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή Χαλεπίου.




Μια από τις αμερικανικές πηγές αποκάλυψε ότι ο David Drugeon ήταν ένα από ηγετικά στελέχη της οργάνωσης Khorasan που σχετίζεται με την Al-Qaïda, και θεωρείται ύποπτη ότι σχεδιάζει επιθέσεις κατά δυτικών χωρών με χρήση προηγμένων τεχνικών.Σύμφωνα με τις ΗΠΑ η Khorasan προσήλκυσε πολλούς ξένους μαχητές.




Ο David Drugeon ήταν ειδήμονας στα εκρηκτικά και κυρίως στα εκρηκτικά μη μεταλλικάκαι μπορούσε να τα χρησιμοποιούσε μέσα σε αεροπλάνα διευκρίνισε αμερικανική πηγή.




Το χτύπημα εναντίον του David Drugeon στόχευε και άλλα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Ο David Drugeon καταγόταν από την Βρετάνη της Γαλλίας.Προσυλητίστηκε στο ισλάμ και έφυγε το 2010 για να κάνει τζιχάντ σε ζώνες του Πακιστάνόπου εκπαιδεύθηκε στα εκρηκτικά και στην κατασκευή βομβών.Έπειτα εγκαταστάθηκε στη Συρία όταν έγινε ο προορισμός του τζιχάντ.liberation 11/9/15




dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.